familie-svm-naar-florida.reismee.nl

key largo

Onze 2e dag en we trekken alvast verder...

Eerst op zoek naar een supermarkt om een aantal spullen op te slaan: veel water, koekjes, picknick voor de lunch en ... een frigobox! Jammer genoeg moeten we hier meedoen met de wegwerpmaatschappij: eentje kopen blijkt veel voordeliger dan er eentje te huren. Zo hebben we ook kennis gemaakt met de allombekende walmart!

Vandaag zijn we op weg naar the keys, eilandhopping met 42 bruggen en wel 200km, met als eindpunt key west! Maar wij nemen eerst een tussenstop in Key Largo. Hier heb je een nationaal park, John Pennekamp, een beschermd onderwaterpark met koraalrif. We wilden hiervan genieten met een glassbottomboat, maar daarvoor moesten we 3 uur wachten. Een alternatief was de kayak, maar dat zagen wij niet zo zitten, de kids daarentegen wel ! Dan maar een trail, een wandeling in de mangrove. En hier zijn onze zeurende kids geactiveerd ? t is te warm, t is te lang wandelen, t is te saai...

Het is hier inderdaad warm, Zelfs een verfrissende duik in het zwembad lukt niet, het water heeft de temperatuur van een bubbelbad! Maar aan het hotel aangekomen, kregen we te horen dat we gebruik mogen maken van de kayaks, en dat engels kon Loanne wel verstaan! Kindjes waren terug blij ?

Dus in de late namiddag even met de kayak varen en nog wat plonzen in het hete water en de dag zat er alweer op!

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!