familie-svm-naar-florida.reismee.nl

vliegen met de A380

Vliegen met een A380 stond op mijn bucketlist, ?? check !

Het was zeker een belevenis, vliegen met het grootste vliegtuig van de wereld! Die 2 verdiepen besef je absoluut niet als  je op je stoel zit. Wat ons wel opviel, was dat bij de start het vliegtuig niet hard vooruit ging en een lange baan nodig had voor het in de lucht gaat! De kinderen hebben dat alvast goed gedaan zo een lange vlucht, wat eten, ipad kijken, dutje van 2 uur gedaan, ... geen gezeur alvast! Wat ook supertof is, is dat je 3 camerabeelden kan bekijken, live, vanop de neus, de romp en de achterste staart van het vliegtuig! Zeker tof op het moment van opstijgen en landen. Maar wat nog cooler was, we konden live voetbal kijken op de tv-tjes!!! We zaten met een aantal belgische families bij elkaar en dat was leuk supporteren! Jammer dat de eerste goal niet in de eerste helft viel, dat had wat gegeven op dat vliegtuig!  We moesten uitstappen net voor de rust, gelukkig was er wifi op de luchthaven! De eerste tegengoal kregen we te horen op wandel naar de huurauto, maar daar aangekomen konden we in de wachtrij verder kijken op de tv! Hoe spannend was dat seg, je moest ons horen juichen bij die laatste goal, midden in de wachtrij ?? En dan kregen we zelfs felicitaties van de amerikanen, ze zijn hier allemaal fan! En wij trots op onze rode duivels!

Met de huurauto naar ons hotelletje downtown miami, snel iets eten en bedje in! De kids hadden het heel moeilijk, we zijn uiteraard al 24u wakker nu ?

Reacties

Reacties

Mamie

Hi kids,
Wat een start naar jullie droomvakantie, zal inderdaad een geweldige ervaring geweest zijn ! Geniet er nog verder van, en ik wacht elke dag jullie fantastische geweldige verhalen af, is heel leuk dat wij jullie toch een beetje mee kunnen volgen zover over de grote plas :-)

Dikke kus aan mijn 2 flinke schatjes xxx

Nonkel Mark en Tante Sandy en de kids

Amai leuk te lezen van jullie verhaal.
Ik hoop er toch wel ook eens te kunnen met meevliegen hoor zoon toestel...
Geniet nog van jullie welverdiende vakantie en voorzichtig zijn he.
Gr van het zeer warme Belgie

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!