familie-svm-naar-florida.reismee.nl

swimming with the dolphins

swimming with the dolphins ?? check !

Wat een dag! Vandaag zijn we naar t dierenpark ‘ theater of the sea’ geweest! Een klein familiaal park met een aantal shows en vooral de kans om met de dieren in contact te komen! We hadden dit alvast gereserveerd vanuit België, niet stilgestaan dat het vandaag ‘ the 4th of July’ is, de nationale feestdag van Amerika! Maar daar aangekomen was het zeer rustig, oef... Allereerst een dolfijnenshow gezien en dan een educatieve zeeleeuwenshow. Hier hebben we vooral geleerd wat het verschil is tussen een zeehond en zeeleeuw ? Daarna zijn we even door het park gewandeld. Opvallend kleine plekken voor een krokodil of voor de papegaaien, zou bij ons verboden zijn vrees ik!

Na onze korte picknick was het onze beurt om te zwemmen met de dolfijnen! De kids begonnen wat zenuwachtig te worden en eerlijk gezegd... ik ging er ook met een klein hartje in hoor ?

We zaten met 3 andere grotere kids in een bassin, met 2 dolfijnen: Toby en skipper, elks 9 jaar oud!

De trainster stond aan de kant en gaf ons instructies! Ze bouwden het stilletjes aan op zodat we konden wennen aan het idee ? we starten met 4 naast elkaar, handen vooruit en de dolfijn kwam in onze armen liggen! Wat een heerlijk gevoel!

Daarna konden we om de beurt een kus geven, rondzwemmen tussen de dolfijnen, bovenop zijn buik, aan zijn vinnen zwemmen en... tussen 2 dolfijnen aan de rugvin hangend zwemmen! Fantastisch gewoon, dit zullen we niet snel vergeten!

Sommige onder ons weten dit al, ik heb niks met dieren, maar met deze dolfijnen, moet ik mening herzien ?

Ook de kids zijn hyper van blijdschap, de lange autorit nadien was zeker niet erg! Ze konden nog even herinneringen ophalen aan de superleuke ervaring!

Ondertussen aangekomen in het zuidelijkste punt van Florida, Key West! Snel een pizza gegeten en naar t strand waar we konden genieten van het vuurwerk voor ‘ the 4th of July ‘ Een gezellig familie evenement, waar de amerikanen met hun campingstoel en frigobox rustig genieten van het vuurwerk! En uiteraard komt ge de zotte mensen ook tegen, versierd in de stars and stripes tot op hun onderbroek ?.

Reacties

Reacties

jackvh

wauw da s nu eens tof zeg,da zullen de kindjes leuk hebben gevonden.geniet er maar verder van,groetjes jacky xxx

Heidi Boon

Vind ik leuk :-)

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!